Woonwensenonderzoek 2019

Bent u tevreden over uw woning? Of denkt u er misschien over om te verhuizen? Waar en hoe wilt u dan wonen?

Vrijdag 8 februari aanstaande valt bij veel inwoners van de gemeente Oss en álle kernen een uitnodiging op de deurmat om deel te nemen aan het woonwensenonderzoek 2019.

Het woonwensenonderzoek vindt plaats in de periode van 8 tot en met 22 februari 2019.

Iedereen kan meedoen. Ook de mensen die niet tot onze steekproef behoren en geen persoonlijke uitnodiging hebben gehad. Graag zelfs! (denk bijvoorbeeld ook aan de studerende zoon of dochter die de wens heeft om weer naar de gemeente Oss terug te keren)

Waar vind ik meer informatie over het woonwensenonderzoek?
Vanaf 8 februari tot en met 22 februari 2019 kan iedereen via www.oss.nl/woonwensenonderzoek deelnemen aan het onderzoek.

Waarom is een hoge respons zo belangrijk?
Voor het eerst wil de gemeente in de enquête en de resultaten een onderscheid maken tussen de verschillende dorpsraadgebieden. Om op dat (kleinere) schaalniveau voldoende betrouwbare resultaten te krijgen, is een hoge respons belangrijk.

Wij doen daarom een beroep op alle wijk- en dorpsraden om ook via hun kanalen inwoners te benaderen en te stimuleren deel te nemen aan het onderzoek.

Hoe meer respons, hoe beter de resultaten en hoe bruikbaarder de uitkomsten! U kunt nu uw wensen kenbaar maken. Wij zijn er benieuwd naar.

Hartelijke dank voor het invullen van de enquête.

Beleidsadviseur Wonen gemeente Oss
Dorpsraad Ravenstein