UITNODIGING VOOR ALLE MANTELZORGERS IN DE GEMEENTE OSS

Zorgt u langer dan drie maanden en minstens 8 uur per week onbetaald voor iemand met een ziekte of beperking? Dat wordt ook wel mantelzorg genoemd.

Op donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. En worden alle mantelzorgers ook in Oss een keer extra in het zonnetje gezet. Gemeente Oss en ONS welzijn bieden u een gezellige avond uit aan. Om u te bedanken voor uw inzet!

U komt toch ook?
Op donderdag 10 november wordt u in Theater De Lievekamp in Oss vanaf 20.15 uur ontvangen in de foyer. Om 21.00 uur treden niemand minder dan Hans en Steven Kazan voor u op in het theater. Aansluitend is er een geheel verzorgde feestavond met muziek van de Smartlappers!

Deze avond kost u helemaal niets. Voor meer informatie en ook om u aan te melden kunt u terecht op www.ons-welzijn.nl/dagvandemantelzorg. Heeft u geen internet? Bel dan naar ONS welzijn 088 374 2525. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 november.

ONS welzijn is er voor iedereen met een vraag op het gebied van meedoen, opvoeden en opgroeien, wonen, financiën of zorg die deze niet alleen kan beantwoorden. Ook zijn we er voor mensen die hun talent willen ontdekken en inzetten voor hun omgeving. ONS welzijn werkt in de gemeenten Bernheze, Boekel, Landerd, Oss, Uden en Veghel. Daarnaast voeren ze diensten uit in Nuland, Vinkel, Grave en Sint Oedenrode. Meer informatie vindt u op www.ons-welzijn.nl.

logo-ons-welzijn