TUINMANNEN/VROUWEN GEZOCHT BIJ ONS WELZIJN

ONS Welzijn is op zoek naar een tuinman en/of tuinvrouw die tuintjes onderhoudt bij ouderen en/of mensen met een beperking in regio Maasland. Dit onderhoud kan bestaan uit: schoffelen, harken, gazon maaien en licht snoeiwerk.
U blijft vrijheid houden omdat u zelf met de klant regelt wanneer u komt en u kunt aangeven in welke gemeente(n) en hoeveel u ingezet wilt worden!

Gevraagd wordt:

  • Iemand met groene vingers, een sociaal hart die zelfstandig kan werken
  • In bezit van een auto voor vervoer naar tuintjes binnen regio Maasland. Ook is het mogelijk om aan te geven in welke gemeente u tuintjes wilt doen.
  • In bezit van eigen gereedschap en enige ervaring is een pré

Er kan een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd worden, die door Ons Welzijn wordt vergoed.

Geboden wordt:

  • Verzekering en onkostenvergoeding
  • Dankbaarheid en een praatje maar ook waardering, kerstattentie en een jaarlijks uitje.

Werktijden:
In overleg met de coördinator van de tuin en klussendienst, dus geen vaste tijden. Afspraken kunnen zelfstandig gemaakt worden met de (oudere) mensen of in overleg met de coördinator. U kunt aangeven welke dagen en u beschikbaar bent.

Contactgegevens:
Bent u geïnteresseerd om vrijwilligerswerk bij de klussendienst van ONS Welzijn te komen doen, neem dan contact op met Sophie Dirkse, coördinator klussen- en tuindienst. U kunt een e-mail sturen naar: sophie.dirkse@ons-welzijn.nl . Ook telefonisch te bereiken via 088-374 25 25.