Thema avond wonen Ravenstein

Woensdag 23 februari houden gemeente Oss en dorpsraad Ravenstein een thema avond over Wonen in Ravenstein. In Vidi Reo zijn er twee bijeenkomsten op deze avond gepland. De eerste bijeenkomst is van 18.30 tot 20.15 uur, de tweede bijeenkomst is van 20.30 tot 22.00 uur. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u de gelegenheid om u te laten informeren en in gesprek te gaan over de volgende onderwerpen:

Wat is het woonbeleid van de gemeente Oss en wat betekent dit in Ravenstein?
Programmamanager Wonen T. Thissen kijkt terug: wat is er tot nu toe in Ravenstein gebeurd op het gebied van woningbouw? Maar hij kijkt vooral vooruit; wat komt eraan, welke doelen heeft de gemeente met het woonbeleid en wat merkt Ravenstein daarvan? 

Huurwoningen in Ravenstein
Woningcorporatie Mooiland  vertelt over de voorraad huurwoningen in Ravenstein. Ook kijkt Mooiland vooruit, hoe zien zij de toekomst in Ravenstein?

Stationskwartier Ravenstein
Projectleider T. Donkers en stedenbouwkundige P. de Groot informeren u over de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Stationskwartier. Het plan Stationskwartier ligt rondom het treinstation in Ravenstein op de deellocaties: Bendelaar, Sportvelden en Elleboogstraat. Daar willen we ongeveer 300 woningen bouwen in een periode van 10 jaar. Er komen koop- en huurwoningen. We gaan in op het stedenbouwkundig plan, de reacties daarop en de verdere planning.

Aanmelden
Wij houden ons aan de dan geldende Corona-maatregelen. Dat betekent onder meer dat de zaalcapaciteit beperkt is. We willen op de avond daarom twee sessies houden. Aanmelden kan tot 20 februari door een e-mail te sturen naar secretariaat@dorpsraadravenstein.nl. Vermeld naast uw naam, adres en telefoonnummer ook het aantal personen waarmee u wilt komen. Wij vragen u zoveel mogelijk alleen of met maximaal 2 personen te komen. Het liefst 1 persoon per huishouden.  Na aanmelding krijgt u een e-mail van dorpsraad Ravenstein in welke groep u bent ingedeeld en op welk tijdstip wij u op 23 februari verwachten in Vidi Reo. Wij volgen de RIVM richtlijnen voor bijeenkomsten, dat betekent: coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot de zaal, 1,5 meter afstand waarborgen en een mondkapje bij verplaatsing.