Theatervoorstelling ‘Onder de mantel’ maakt indruk

Bijna 100 bezoekers zagen afgelopen dinsdag de theatervoorstelling ‘Onder de mantel’ in de Lievekamp. Het is een initiatief van jonge mantelzorgers in samenwerking met We Matter van ONS welzijn en Theater van de stad.

Indrukwekkend!

Het was een prachtige voorstelling die veel indruk maakte bij de bezoekers. De jonge mantelzorgers maakten het publiek duidelijk dat het zorgen voor iemand niet zo erg is. Vooral het zorgen hebben om iemand is zwaar. Het houdt een jonge mantelzorger 24/7 bezig. De voorstelling liet dit op een indringende manier zien, met mooie dans- en muziekoptredens door jonge mantelzorgers. Ook deelden ze zelfgeschreven gedichten en verhalen. Hierdoor kreeg je een goed beeld van situaties in het leven van een jonge mantelzorger. De gekleurde mantels waren de rode draad in de voorstelling. Ze zorgde elke keer weer voor mooie effecten tussen de optredens door. Na de voorstelling werd er onder het genot van een drankje en een bitterbal nagepraat over de voorstelling.

We Matter

Ben jij een jonge mantelzorger of denk je dat je jonge mantelzorger bent? Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij We Matter. We Matter is een initiatief van ONS welzijn voor jonge mantelzorgers. Zij organiseren bijeenkomsten met leuke activiteiten. Denk aan koken, schilderen, spelletjes, high tea of gewoon even kletsen! Als je wilt praten over jouw thuissituatie kan dat ook, maar het hoeft niet! Niks moet en alles mag. Als je hulp nodig hebt, dan doen ze hun best om je te helpen. Meedoen is gratis. Interesse? Neem contact op met ONS welzijn. Bel :088 374 25 25 of mail naar: wematter@ons-welzijn.nl.