Samen tegen eenzaamheid

Beste gebruiker/bezoeker van VidiReo,

Buurthuizen zijn een aparte groep binnen de huidige richtlijnen. We vallen onder de horeca, maar hebben sinds kort een uitzonderingspositie waarin we voor ouderen, eenzamen en kwetsbaren in de samenleving iets mogen bieden binnen de mogelijkheden die er zijn.

Er wordt van de buurthuizen gevraagd of zij iets kunnen betekenen tegen de eenzaamheid. Eenzaamheid ligt zeker in deze tijd sneller op de loer.

Daarom zijn we enkel open voor de koffie ochtenden voor deze doelgroep. Elke dinsdag en donderdag ochtend vanaf 10:00 uur zijn we hiervoor geopend.

Op deze manier kunnen mensen die zich eenzaam voelen langskomen voor koffie en een praatje. (alleen indien u géén klachten heeft ) Daarnaast zal er voor dezelfde groep mensen eens per twee weken een filmmiddag georganiseerd worden. Natuurlijk zal dit alles volgend de geldende richtlijnen vanuit het RIVM plaats vinden.

Zodra er meer zicht is op een reguliere opening en we meer weten rondom versoepelingen laten we dit uiteraard weten via de bekende kanalen.

Met vriendelijke groet,
Ron Cretier