Ravenstein wenst 2021

Beste Ravensteiners, (Dorpsraadgebied)

Dit jaar alweer de 3e editie van Ravenstein wenst.

Ook deze keer willen we ons mooie stadje Ravenstein omarmen en verwarmen met kaarsjes en mooie gedichten of wensen. De wandelroute is prachtig overdag en magisch in de avond. Dan branden de kaarsjes en dat maakt het sprookjesachtig.

Tijdens de wandeling kunt u niet alleen de prachtige gedichten en wensen van inwoners, verenigingen, clubs, ondernemers en stichtingen lezen, maar ook het kerstverhaal. En voor het ultieme kerstgevoel kunt u gedurende de wandeling  QR-codes scannen voor bijpassende muziek.

Vanaf 19 december (kerstwandeling) tot en met donderdag 30 december vindt Ravenstein wenst plaats. Dan steken diverse aanwonenden van de gracht de kaarsjes aan. De kaarsjes zullen vanaf 16.30 tot 21.30 uur branden.

U kunt meedoen door een kerstwens te schrijven van 4 tot 8 regels.
Dit kan een persoonlijke kerstwens zijn, maar het kan ook een wens zijn namens een vereniging, club, stichting of ondernemer uit Ravenstein (geen adres, telefoonnummer of websitevermeldingen).

Mail deze wens door naar wilmavandijk@kpnmail.nl , graag voor 15 december.

Of doe de wens bij ons in de brievenbus.
Adres: Doolhof 5, Ravenstein.

Wij zorgen ervoor dat de kerstwens gelamineerd en opgehangen wordt bij een van de kaarsjes.

De route start bij het parkeerterrein Beneden Bleek en gaat vervolgens via Doolhof (via bruggetje), Contre Escarpe, Stationssingel en Philips van Kleefpad.

Fijne feestdagen!     
Familie van Dijk