PRAKTISCH ALLES GROEN

Kom, zet die groene bril op en bedenk een fantastisch en creatief verbeteridee voor ons dorp! De kans om zelf mee te denken over het groen in jouw wijk! De 1e prijs is een voucher van 15.000 euro, te besteden aan jullie groene idee. De 2e prijs is 10.000 euro.

Zet die groene bril op! Je moet er écht even doorheen kijken
Waarschijnlijk heb je wel ideeën of wensen over jouw straat, buurt, wijk of dorp. Woon je in een straat, een hof, aan een plein of doorgaande weg? Of in een appartement en heb je alleen een balkon? Maakt niet uit! Laat je gedachten gaan over hoe jouw buurt nóg fijner wordt. Kijk naar buiten en boom eens met buurtgenoten over wat jullie willen veranderen in jouw buurt. 15.000 euro is niet niks. Dus denk GROOT.

Voorbeelden & Inspiratie
Een ontwerp? Dat klinkt ingewikkeld. Maar dat hoeft het niet te zijn. Ga gewoon aan de slag, boom met je buurtgenoten over een idee en maak het visueel. Denk daarbij aan de voorwaarden hieronder. Geen zorgen, het uitvoeren van het idee hoef je niet perse zelf te doen. De gemeente helpt namelijk mee bij het realiseren van het winnende idee. Een team van experts komt zelfs langs met raad en daad tijdens een speciale Meet & Greet bij jou in de buurt.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande tekst:

Inschrijving 

Flyer

Uitnodiging groene buurtkanjers