Oss is trots op mantelzorgers

Vandaag, 10 november, viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Oss worden mantelzorgers gewaardeerd voor hun inzet. De gemeente Oss nodigt mantelzorgers van harte uit voor het Kerstcircus in Oss. Afgelopen maandag nodigde wethouder Thijs van Kessel bij het Alzheimer Café de eerste mantelzorgers uit.

Thijs van Kessel, wethouder Zorg en Welzijn in de gemeente Oss: ‘Ik ben trots op mantelzorgers en waardeer hun inzet enorm. Vorig jaar konden we elkaar helaas niet ontmoeten. Dit jaar kan dat hopelijk wel weer. Dat doen we graag tijdens de voorstelling van het Kerstcircus op 29 december. Een dag speciaal en alleen voor mantelzorgers en de persoon voor wie zij zorgen.’

Kerstcircus Oss
Een bezoek aan Kerstcircus Oss betekent een avond vol sfeer en magie. De betoverende verlichting en prachtige decoratie zorgen ervoor dat u zich meteen in een magische sfeer waant. Binnen in de tent is de warmte voelbaar. De sfeer en muziek nemen u mee naar de circuspiste. U geniet van internationale toppers die u meenemen in alle denkbare emoties. Bij aankomst krijgt u per persoon twee consumptiemunten.

Wanneer?        Woensdag 29 december
Waar?              Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss
Tijd:                 U bent vanaf 19.00 uur welkom. Komt u met een rolstoel of bent u slecht ter been? Dan bent u vanaf 18.30 uur welkom. De voorstelling begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is met 30 minuten pauze.

Kijk voor meer informatie op: www.kerstcircus-oss.nl.

Komt u ook?
Woont u in de gemeente Oss, bent u mantelzorger en wilt u naar het Kerstcircus? Meld u dan uiterlijk woensdag 8 december 2021 aan via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Oss: www.oss.nl/dagvandemantelzorg.

Lukt het aanmelden via de website niet? Vraag eerst familie of vrienden om u te helpen. Kan niemand helpen? Neem dan contact op met de Toegang Zorg en Welzijn: 14 0412 (toets 1).

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vanaf 14 december verstuurt de gemeente Oss de kaartjes voor het Kerstcircus.