ONTMOETINGSOCHTEND 17 DECEMBER ONDER D’N PLAG DEMEN

Het was een zonnige dag. De zaal zag er feestelijk uit. De kerstboom verlicht en versierd. De tafel mooi aangekleed en bedekt met gevarieerde lekkernijen. De sfeer was gezellig. Iedereen had wat lekkers meegenomen. Er is gesmuld van wraps, chocolaatjes, kaas, worst, bowl, kerststol, dadels, eitjes, worstenbroodjes, koffie en thee.

Het spreekuur van de dorpsraad werd vertegenwoordigd door Jacqueline v.d. Waarden.
Kortom een gezellige, waardevolle en culinaire ochtend.
Weet je weetjes zijn uitgewisseld, vragen zijn gesteld over de bovengrondse verdwenen glascontainers en er zijn afspraken gemaakt voor het eerste kwartaal in 2016.

Donderdag 21 januari 2016 willen we graag met nog meer buurtgenoten gaan genieten van hartige hapjes om het nieuwe jaar in te luiden. De maand februari gaan we carnavalesk inkleden. De lentemaand maart zal met muzikaal optreden ingeluid worden. Alles door, voor en met buurtgenoten te organiseren. Het motto blijft: Niets moet, alles mag en kan in onderling overleg met elkaar georganiseerd worden.

U kunt op de ochtenden binnen komen lopen van 9.30-12.00 uur. Voor de koffie en thee vragen wij € 1,= per kopje. De ochtenden voor 2016 zijn:

21 januari, 18 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus, 15 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

Annet en Gerda wensen alle buurtgenoten een veilig en spetterend uiteinde en al het goede voor 2016 toe.

Tot ziens in het nieuwe jaar!

Tot slot: iedereen bedankt voor de komst en bijdrage.