Onderzoek energie besparen Oss

In gemeente Oss doen inwoners, ondernemers en de gemeente al veel op het gebied van energiebesparing. Zo zijn we zuiniger op onze aarde en kunnen we en de generaties na ons goed leven. Net als de rest van Nederland hebben wij als gemeente Oss de opdracht gekregen om in 2030 fors aan energie te hebben bespaard. Het begint met het besparen op ons energieverbruik. Want wat we besparen, hoeven we niet op te wekken. We moeten ieder jaar 1% besparen. Dat lijkt niet veel. Maar de praktijk leert anders. Want het is een netto besparing.

We horen graag hoe u over energiebesparing denkt
Neemt u zelf al maatregelen om energie te besparen? Of wilt u dit in de toekomst gaan doen? En aan wat voor soort maatregelen denkt u dan? Misschien wilt u hulp om energie te besparen? Als gemeente onderzoeken we dit om een beter beeld krijgen.

Uit de onderzoeken van 2020 en 2021 hebben we al veel geleerd. Nu doen we vervolgonderzoek om te kijken waar we staan, wat er is veranderd en wat beter kan. Doe daarom mee door de vragenlijst in te vullen. Deze staat op www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek.

Maak kans op een mooie prijs!

Als u meedoet, maakt u kans op een mooie prijs. Onder alle deelnemers verloten we een pakket met streekproducten.

Start het onderzoek

Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/ onderzoek en start het onderzoek door op de link naar de vragenlijst te klikken. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kunt u tot 17 juli 2022 doen.

Onderzoek- & adviesbureau Moventem, die dit onderzoek voor ons uitvoert, verwerkt de gegevens anoniem. Uw antwoorden blijven dus vertrouwelijk en we delen deze niet met derden.

GA NAAR:  www.ossschakeltdoor.nl/onderzoek

KLIK OP:    Vragenlijst Energie besparen Oss

De gemeente Oss is een Global Goals Gemeente.