NIEUWE AMBACHTEN IN RAVENSTEINSE MOLEN VAN START!

Kom binnen lopen tijdens de Pinksterdagen.

Stichting De Ravensteinse Molen heeft de afgelopen 1,5 jaar samen met Wilskracht Stadsbrouwerij hard gewerkt aan het project “Alles draait om (de) Nijverheid”.

Er is een bakhuisje met steenoven, een stadsbrouwerij en een ontmoetingsruimte annex proeflokaal gerealiseerd. Daarnaast is er een kleine vergaderzaal voor 10-15 personen beschikbaar en zal er binnenkort nog een streekproduktenwinkel in de buik van de molen komen. Dit alles met als doel om de ambachtelijke historie van Ravenstein op het gebied van Art, Craft en Food onder de aandacht te brengen met daarbij zowel voor toeristen als voor de eigen bewoners aansprekende producten uit eigen omgeving.

Nog niet alles is helemaal klaar, maar wij vinden het fijn als mensen binnen komen lopen tijdens de Pinksterdagen op 15 en 16 mei. Iedereen is  van harte welkom tussen 11.00-17.00 uur.

Tijdens deze dagen kunnen mensen een kijkje nemen en krijgt men uitleg  in het bakkershuisje, de brouwerij, de molen, kan men genieten van speltkrentenbrood, een heerlijke speltpannenkoek en streekproducten van het land van Tosse. Dit alles onder het genot van gezellige live muziek.

Kom, proef en beleef!

Meer informatie over wat er te doen is vindt u hier.