Mantelzorgmiddag in Vidi Reo op 9 novemb

Zorg je voor een ander? Dan willen we je graag uitnodigen om even te ontspannen, je ervaringen te delen en/of inspiratie op te komen doen.

Mantelzorg doe je uit liefde voor uw naasten. Je biedt een helpende hand. Mantelzorg is soms klein en soms groot. Het is samen naar de dokter gaan, autorijden, samen boodschappen doen, maar soms ook de ogen en oren zijn. Maar een mantelzorger ben je ook, wanneer je met grote regelmaat, aandacht aan iemand besteedt door iets te doen of zomaar een kop koffie te gaan drinken. Vaak vind jij die zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Wij vinden mantelzorgers  Helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden. Op donderdag 10 november a.s. is het de jaarlijkse “Dag van de Mantelzorg”. In het hele land is er dan aandacht voor de zorg, die mantelzorgers verlenen aan een partner, kind, ouder(s), broer of zus of iemand anders uit hun omgeving.

Wij willen jou daarom in zonnetje zetten op woensdagmiddag 9 november van 14.00 -16.00uur.

De bijeenkomst is gratis, laagdrempelig, informatief en gezellig. Naast koffie met gebak en een voordracht van de stadsdichters, is er ook ruimte voor het delen en opdoen van inspiratie.

De bijeenkomst wordt opgezet door Samen Sterker.

Datum:                Woensdag 9 november

Tijd:                       14:00 – 16:00

Locatie:                 VidiReo, Van Kesselplaats 2, 5371 AX Ravenstein

Vragen:                 info@vidireo.nl of 06 23883724

De bijeenkomst is geheel vrijblijvend en indien je niet weg kan vanwege de zorg voor je naasten, is diegene van harte welkom. 

Wij nodigen je graag uit voor bij deze gezellige bijeenkomst.  

KOM, GENIET, BELEEF en VRAAG

Namens Samen Sterker

Samenwerkingsverband van verschillende verveningen/ organisaties in Ravenstein

KBO Ravenstein, Zorgcoöperatie Ravenstein, De Zonnebloem af. Ravenstein en omgeving, VidiReo, Krulkracht, Gemeente Oss en Ons-Welzijn