Koopinschrijving brandnieuw Ravenstein loopt nog tot maandag 19 april 8 uur

Eindelijk is het zo ver, de officiële koopinschrijving van de 23 slimme woningen in nieuwbouwplan Brandnieuw Ravenstein is reeds gestart. Brandnieuw Ravenstein is een eigen ontwikkeling van Van Grunsven Ontwikkeling.

Woningtypes
De 23 slimme woningen bestaan uit 3 verschillende types: de Brandmeester, Commandeur en Brandwacht. De 9 woningen van type Brandmeester zijn ideaal voor starters. Ze hebben een woonoppervlakte van circa 56 m2 en hebben 1 slaapkamer op de entresol. De 3 woningen van type Commandeur hebben net wat meer ruimte. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 66 m2 met 2 slaapkamers op de 1e verdieping. Daarnaast bevindt zich op de 1e verdieping nog een dakterras. De 11 woningen van type Brandwacht zijn de ruimste van de drie. De woningen hebben een woonoppervlakte van 69 m2 en hebben twee ruime slaapkamers op de 1e verdieping.

ToonbeeldWonen®
Woningtype Brandmeester is gebaseerd op het ToonbeeldWonen® concept van de Van Grunsven Groep. Een uniek concept dat een woonoplossing biedt voor iedereen. De conceptwoningen hebben een korte ontwikkelingstijd, zijn duurzaam en bieden de basis voor compleet wonen. De 1-persoonswoning is één van de woningtypes van het ToonbeeldWonen® concept. Zo heb je naast dit type ook appartementen, rijwoningen levensloopbestendige woningen etc. Wilt u meer informatie over de conceptwoningen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact met u op.

Geïnteresseerd in een woning?
Vanwege alle coronamaatregelen verloopt de verkoop digitaal. Nog niet in het bezig van een inschrijfformulier? Download deze hier: Inschrijfformulier Brandnieuw Ravenstein. Tot maandag 19 april 2021 (08:00 uur) kunnen de inschrijfformulieren ingediend worden bij Bernheze Makelaars (in de brievenbus of per mail: nieuwbouw@bernheze.nl).

Neem rustig de tijd voor de inschrijving: het tijdstip waarop uw inschrijving ontvangen wordt, is niet van invloed op de toewijzing. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Bernheze Makelaars (0413-243818).

Meer informatie 
Op de website van Brandnieuw Ravenstein vind je informatie over de ligging, kavels, vanaf prijzen, plattegronden en de brochure van de woningen.

Supermarkt, huurappartementen en commerciële ruimten
Naast de grondgebonden woningen bestaat dit plan ook uit de realisatie van een supermarkt, huurappartementen en commerciële ruimten. De verhuur van de appartementen start in het 3e kwartaal van 2021.