Hoe goed ken jij het bij ons om de hoek?

Nu de meeste Nederlanders hun vrije tijd in eigen land doorbrengen, brengen 11 bloggers onze regio op bijzondere wijze in beeld. Vanuit de campagne ‘Bij ons om de Hoek’ gaan zij op zoek naar het vakantiegevoel in eigen regio. Zij trekken door Oss en omgeving om met eigen ogen te ontdekken wat er wél allemaal te beleven valt. Op verrassende wijze nemen zij je mee naar bekende en onbekende plekjes in de omgeving. Alle verhalen zijn te zien en te lezen op de https://www.trefhetinoss.nl/bij-ons-om-de-hoek.

Ieder een eigen kijk
Uit ruim 50 aanmeldingen werden 11 bloggers geselecteerd. Verschillende mensen in de leeftijd van 11 tot 65 jaar. Ieder met een eigen kijk op de wereld. En dat brengt veel onverwachte en inspirerende reisverslagen. Vanaf deze week zijn de bloggers allemaal te volgen via www.jetrefthetinoss.nl, op Facebook/trefhetinoss en Instagram/trefhetinoss. Volg al hun ontdekkingen en laat je inspireren. Je hoeft niet per se ver weg om er heerlijk uit te zijn!

Onontdekte en bekende plekjes
De campagne ‘Bij ons om de Hoek’ speelt in op de verwachting dat mensen deze zomer vooral dichtbij huis recreëren. De 11 bloggers maken  korte verhalen en filmpjes. Daarin brengen ze de onontdekte, maar ook de bekende plekjes dichtbij huis op een creatieve manier in beeld. Want ook over dingen die we al kennen uit onze achtertuin, valt veel nieuws te vertellen.

Voor veel ondernemers waren afgelopen maanden geen tijd van stilzitten maar van ontwikkelen. Ze maakten plannen voor de anderhalve meter economie. En de gemeente bedacht samen met de vrijetijdssector een campagne om de vrijetijdssector te ondersteunen. 

Treft ’t in Oss
Je Treft ’t in Oss is een samenwerking tussen organisaties die actief zijn in de vrijetijdssector en de gemeente Oss. Samen verzamelen zij alle informatie uit de vrijetijdssector op de website www.jetrefthetinoss.nl. Denk hierbij aan routes, tips, ondernemers, attracties en evenementen.