Gratis online duurzaam wonen spreekuur

Door de lockdown verzorgt het energieloket van gemeente Oss, Brabant Woont Slim, online spreekuren. Zo kun je als inwoner van gemeente Oss toch een Duurzaam Wonen Spreekuur boeken. Normaal is dit spreekuur in het gemeentehuis van Oss. Nu spreek je de adviseurs van Brabant Woont Slim online. Tijdens het spreekuur kun je al jouw vragen stellen over jouw energieverbruik en het verduurzamen van jouw woning. Allemaal vanaf jouw eigen bank en gratis, zoals altijd.

Stel je vragen over energie online
Wil jij weten aan welke kosten je moet denken bij het isoleren van je huis? Of twijfel je over een zonneboiler? Zijn er subsidies of leningen die kunnen helpen? Maar ook als je wilt weten hoe je de energierekening moet lezen. Én wanneer je wilt weten hoe je het beste kan besparen, helpt de adviseur van Brabant Woont Slim. Je boekt het spreekuur hier:
www.brabantwoontslim.nl/oss/duurzaam-wonen-spreekuur

Energieloket
Brabant Woont Slim helpt inwoners van de gemeente op weg naar duurzamer, comfortabeler én voordeliger wonen. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te remmen. Iedere duurzame stap is er één.

Omdat Brabant Woont Slim is opgericht door en vóór de gemeente zijn ze onafhankelijk. De adviseurs dragen altijd de beste oplossing voor jouw situatie aan en nemen alle subsidieopties met je door. Brabant Woont Slim begeleidt en informeert gratis.

Kans op een gratis Slim wonen Advies op maat
Iedere inwoner van gemeente Oss die in èn voor februari 2021 een online spreekuur heeft gehad, maakt kans op een gratis Slim Wonen Advies op maat t.w.v. €375,-. De campagne Oss Schakelt Door zet deze maand het thema Meten is Weten in het zonlicht. Meld je je aan voor een online spreekuur, dan kun je die vragen stellen die jou helpen met meten èn weten. www.brabantwoontslim.nl/oss/duurzaam-wonen-spreekuur

Stappenplan voor verduurzamen
Het Slim Wonen Advies is na het Online Duurzaam Wonen Spreekuur de volgende stap in het verduurzamen van jouw woning. Een adviseur van Brabant Woont Slim loopt met jou door je huis. Bespreekt met jou jouw duurzame wensen en stelt aan de hand daarvan een adviesrapport op.  Dat rapport is helemaal afgestemd op jouw woning en jouw wensen. Je kunt het zien als het duurzame stappenplan voor jouw huis voor nu en de toekomst. Daar kan je mee vooruit!

www.duurzaamoss.nl
www.ossschakeltdoor.nl