Gemeente Oss zoekt gezinnen voor Junior Energiecoach

Gemeente Oss zoekt 50 gezinnen die gratis willen meedoen aan het spel Junior Energiecoach. Gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen in gemeente Oss meedoen. In slechts 15 tot 30 minuten per week worden kinderen, in vijf weken, echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund.

Weet waar je energie kunt besparen! Door mee te doen aan leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties word jij een echte junior Energiecoach! ‘Welke apparaten slurpen de meeste stroom?’ En: ‘Hoeveel lampen branden er in huis?’ Het komt allemaal langs bij Junior Energiecoach.

TV-held Varkentje Rund
TV-held Varkentje Rund gaat met jouw gezin op ontdekkingsreis: op lampenjacht en stekkerexpeditie. Elke week is er een nieuw filmpje met nieuwe challenges.

Energiebesparing

Wethouder energietransitie Jacco Peter Hooiveld: “Junior Energiecoach is een goed initiatief om energie te besparen, wat we omarmen. Want als gezin kun je net als bedrijfsleven en overheid bijdragen aan energiebesparing. En alles wat we nu besparen, hoeven we later niet duurzaam op te wekken.”

Prijzen te winnen

Deelnemers maken kans om een eigen boom uit te kiezen en te laten planten in het Junior Energiecoach Bos. 10 deelnemers krijgen daar een voucher voor. Maar ook bij de challenges zijn er kansen op mooie prijzen.

Wat moet je doen?

Ga naar www.ossschakeltdoor.nl/junior. Daar klik je op de aanmeldlink en Junior Energiecoach helpt je verder op weg!

Oss Schakelt Door
De energiebesparingscampagne van gemeente Oss, Oss Schakelt Door, maakt deelname voor 50 gezinnen uit de gemeente gratis mogelijk. www.ossschakeltdoor.nl/junior