EINDFEEST DEURSEN-DENNENBURG

Zaterdag 11 oktober. De weergoden waren ons goed gezind. Rond 9.30 uur kwam tante Sannie aangereden met de vrolijk gekleurde caravan van het peperkoekhuisje.nl Onder het genot van lichte zonnestralen werden de tafels, stoelen en partytent geïnstalleerd. Rond de klok van 10 uur kwamen de 1e bewoners aangelopen/gefietst. In totaal waren er zo’n 35 bewoners. Na het nuttige van de koffie/thee en de mini chocoladebol van bakkerij van de Mook uit Ravenstein, kon er begonnen worden met de eindafsluiting van het werkbezoek aan Deursen-Dennenburg.

De gemeente Oss kon nog op tijd een nieuw bankje leveren wat geplaatst werd op het kerkplein door hoveniersbedrijf Dirk-Jan van Schadewijk. Zij kregen hulp van enkele bewoners, maar zeker van de aanwezige kinderen. Bewoners konden aan Dirk-Jan advies vragen over het snoeien van planten, struiken en bomen en het winterklaar maken van de tuin. We konden niet alle werkzaamheden verrichten omdat nog niet alles geleverd was. Binnenkort zal er nog een picknicktafel geplaatst worden bij de speelplek Hoogstraat/Burg. van de Puttenstraat, komen er nog stoeptegels voor het bestraten van een lege plek op het schoolplein, zullen er volleybalpalen geplaatst worden en de containers zullen ondergronds gaan. Het oude bankje bij de containers wordt weggehaald.

Om 12.00 uur kon men genieten van de High Tea, verzorgt door Sannie. Om 13 uur werd deze feestelijke activiteit afgesloten. Een ieder was zeer tevreden. We kijken terug op een fijne samenwerking die hebben plaatsgevonden in de wijk en op een zeer geslaagde eindafsluiting. Met dank aan alle bewoners die hun steentje hebben bijgedragen.

Deze dag werd financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Oss, wooncorporatie Mooiland en de Dorpsraad Ravenstein.