Duurzaam ontmoeten: Denk mee over uw buurt

Wilt u meedenken over het groener maken van uw buurt? Dat kan tijdens een van de bijeenkomsten van Duurzaam ontmoeten. Dit voorjaar reizen Klimaatwagen Kate (van Waterschap Aa en Maas) en jouw Buur(t)bus (van wooncorporatie Mooiland) door de kernen van Oss. Iedereen is welkom voor een kopje koffie op hun gezellige terras.

Een plant voor een stoeptegel
Bij Duurzaam ontmoeten kunt u leuke ideeën opdoen om uw eigen woonomgeving groener te maken. Bijvoorbeeld hoe u uw eigen tuin groen(er) kunt maken en hoe u een regenton kunt plaatsen. Dit zorgt voor meer koelte tijdens een hittegolf én minder wateroverlast bij hoosbuien. En neemt u een stoeptegel mee uit uw tuin? Dan kunt u deze inruilen voor een plant.

Posterwedstrijd
Iedereen die de Duurzaam-poster duidelijk zichtbaar voor het raam hangt, maakt kans op een bon van €25 van het tuincentrum. Huurders van Mooiland ontvangen de Duurzaam poster via de post. Andere bewoners kunnen de Duurzaam-poster via hun Dorpsraad krijgen.

Wanneer en waar?
Ravenstein 19 juni tussen 16.00 en 19.00 uur is iedereen van harte welkom op de Stationsingel Ravenstein, parkeerterrein links tegenover huisnummer 15