Dorpsraad Ravenstein zoekt jou!

Dorpsraad Ravenstein is op zoek naar nieuwe leden. Als wijk- of dorpsraadslid benader, activeer en motiveer je medewijkbewoners om samen ideeën en plannen waar te maken. Ook de gemeente betrekt de wijk- of dorpsraad bij vragen of ontwikkelingen over de leefbaarheid en veiligheid in jouw wijk of dorp. Jouw kennis en ervaring gebruik je in deze gesprekken. Daarnaast adviseert de wijk- of dorpsraad het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oss. Zo word je wijk of dorp nóg fijner om te wonen!

Géén verkiezing
Je bent wijk- of dorpsraadslid voor een periode van vier jaar: maart 2022 tot en met februari 2026. Een onafhankelijke commissie selecteert de kandidaten, je hoeft dus geen stemmen te werven. Aanmelden is voldoende.

Aanmelden of meer informatie?
Wil je je aanmelden als dorpsraadslid? Neem dan vóór 1 januari 2022 contact op met de wijkcoördinator: Judith Swinkels of Geert van Boxtel, telefoon 14 0412 of mail j.swinkels@oss.nl of g.van.boxtel@oss.nl of met de voorzitter van de dorpsraad: Mari van Roosmalen, mari@dorpsraadravenstein.nl

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de wijkcoördinator of voorzitter van de wijk- of dorpsraad.