De Osse Regenboog Talkshow: Live vanuit de Lievekamp

Osse Regenboog Talkshow
Maandag 17 mei is het de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie & Transfobie, ook wel IDAHOT. Regenboogstad Oss blijft zich inzetten voor de sociale acceptatie van LHBTI’s. Daarom streamen wij op 17 mei om 20.00 uur de Osse Regenboog Talkshow live vanuit Theater De Lievekamp. De Osse Regenboog Talkshow is een coproductie van Regenboogstad Oss en Theater van de Stad. Via www.youtube.com/lievekamp is de talkshow vanaf 19.45 uur live te volgen.

Thema’s: ouderen & jongeren
Lobke van der Sanden, stadsprogrammeur van Theater van de Stad, gaat als talkshow host in gesprek met verschillende gasten. Met deze gasten spreekt zij over thema’s als LHBTI’s in de sport en ouderenzorg. En wat dit voor hen betekent. In 2021 ligt de aandacht van Regenboogstad Oss vooral bij jongeren. Daarover gaat Lobke in gesprek met jongeren en wethouder Thijs van Kessel.

Muziek: Robin Borneman, Annemiek  Vendelmans, Hairspray - TBL
Tijdens de talkshow is er ook ruimte voor muziek. Annemiek Vendelmans en een afvaardiging van de TBL-musical Hairspray zorgen voor een mooie muzikale bijdrage. En in deze bijzondere talkshow een live optreden van de winnaar van We Want More… Robin Borneman!

Regenboogvlag
Natuurlijk wappert de regenboogvlag op maandag 17 mei tijdens IDAHOT voor en achter het gemeentehuis in Oss. De regenboogvlag symboliseert dat iedereen uniek is en erbij hoort. Met het hijsen van de regenboogvlag geven gemeenten een boodschap af aan burgers, werknemers, scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties om open te staan voor diversiteit.

Regenbooggemeente
Oss is een Regenbooggemeente. Dat is een gemeente, die beleid ontwikkelt voor de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender, en intersekse personen (LHBTI’s).

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.oss.nl/regenboogstad en volg ons op Facebook (facebook.com/RegenboogstadOss)