Blink wordt Voor mekaar: ONS welzijn

Afgelopen jaren hebben we met veel trots onbetaalde zorg in Noordoost Brabant geleverd. Dit in samenwerking met vele vrijwilligers die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Het doel is om hiermee de mantelzorger te ontlasten en de hulpvrager ondersteuning te bieden bij het participeren in de samenleving.

 

We gaan door

We stoppen niet, de ondersteuning blijft bestaan maar dan onder een andere naam: Voor mekaar ONS welzijn. Want Voor mekaar zorgt ervoor dat mensen die hulp nodig hebben en mensen die hulp bieden elkaar ontmoeten op één platform. Hierdoor kunnen we zorgen dat een ‘match’ sneller plaatsvindt. Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om de hulpvragen van Blink over te zetten. Alle hulpvragen zijn nu te vinden op de website van Voor mekaar.

 

Voor mekaar ONS welzijn

We willen allemaal wel een keer iets samen ondernemen, iets voor een ander doen of soms heb je de hulp van iemand nodig. Via het online platform ‘Voor mekaar’ kan je reageren op een advertentie van een ander of er zelf een maken. Inmiddels zijn er al meer dan 120 advertenties. Bekijk de advertenties op ONS prikbord van Voor mekaar ONS welzijn of maak direct een account aan om actief deel te nemen.