Afvalkalender 2020 beschikbaar

De afvalkalender van 2020 is beschikbaar. Op de afvalkalender staan alle ophaaldagen voor 2020. De kalender van 2020 kunt u digitaal opvragen via www.mijnafvalwijzer.nl of de gratis app AfvalWijzer. Daar kunt u de kalender ook printen. 

Verandert uw ophaaldag?
In sommige straten zijn de ophaaldagen veranderd. Kijk goed op de kalender of dat ook voor uw straat geldt. De container moet op de ophaaldag vanaf 07:00 uur aan de straat staan. U mag de container ook de avond van te voren neerzetten.

Voordelen app AfvalWijzer
In de app Afvalwijzer kunt u automatisch melding instellen. Die krijgt u als we het afval ophalen. U krijgt dan ook meldingen als er tijdelijke veranderingen zijn. Bijvoorbeeld bij uitval van een vuilniswagen door gladheid of als de ophaaldag wijzigt. Let op: hiervoor moet u pushberichten toestaan! De AfvalWijzer app is gratis en kunt u gebruiken op uw smarthphone en tablet. U herkent de app aan het groene logo met witte container.

Hulp nodig?
Hebt u hulp nodig bij het downloaden van de app of het printen van uw kalender? Bel dan de gemeente via 14 0412. Gebruikt u geen computer, smartphone of tablet? Bel dan naar de gemeente Oss voor een papieren kalender via 14 0412.