20 december 2023 oudjaarsreceptie Dorpsraad Ravenstein met uitreiking ”Raafje”

Dit jaar is er net als vorig jaar weer een ''oudjaarsreceptie'' in plaats van een ''nieuwjaarsreceptie''. Gewoon om samen het jaar op een gezellige manier af te sluiten. Dit jaar zal deze plaatsvinden op 20 december in Vidi Reo. De receptie begint om 19.30 uur en zal omstreeks 22.00 uur eindigen.

Dorpsraad Ravenstein reikt ook dit jaar weer het ‘Raafje van Verdiensten” uit, een onderscheiding voor mensen of organisaties die zich actief inzetten voor Ravenstein, Huisseling, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen of Dieden. Daarom een oproep: kent u zulke inspirerende mensen en/of organisaties? Nomineer hen dan voor een ‘Raafje’!

Geef kandidaten door

Kent u iemand die een ‘Raafje’ verdient, laat het weten aan de dorpsraad. Geef uw nominatie aan ons door en vermeld daarbij om wie het gaat – en eventueel voor welke organisatie hij/zij zich inzet- hoe de genomineerde te bereiken is en vooral: waarom deze persoon volgens u een ‘Raafje’ verdient. De uiteindelijk genomineerde worden na aanmelding gekozen door de Dorpsraad. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Tijdens de oudjaarsreceptie in 2023 zullen er 2 ‘Raafjes’ worden uitgereikt. Stuur uw kandidaat vóór 1 december door naar Theo Schepens via secretariaat@dorpsraadravenstein.nl met de vermelding Raafje.

Wij danken u voor uw medewerking en graag tot ziens op 20 december!!!!  

 

Dorpsraad Ravenstein