17 januari inloopavond ontwerpbestemmingsplannen Vidi Reo, Hooghuis en Stationskwartier

Inloopavond ontwerpbestemmingsplan Vidi Reo, het Hooghuis, Stationskwartier

Hierbij nodigen wij u uit voor een inloopavond voor de ontwerpbestemmingsplannen Vidi Reo op het Hoornwerk, het Hooghuis en Stationskwartier in Ravenstein.

Het college van burgemeester en wethouders heeft in december besloten om de ontwerpbestemmingsplannen Vidi Reo, Hooghuis en Stationskwartier Ravenstein ter visie te leggen. Het ontwerpbestemmingsplan Hooghuis ligt vanaf donderdag 21 december ter visie. De ontwerpbestemmingsplannen Vidi Reo en Stationskwartier liggen vanaf donderdag 28 december ter visie. Tijdens de inloopavond kunt u zelf de ontwerpbestemmingsplannen inkijken.

De inloopavond zal worden geopend door wethouder S. van den Bergh.

Na deze inleiding kan, naar behoefte, verdieping worden gezocht bij de betreffende ‘projecttafels’. Hier wordt informatie gedeeld over de processen en ontwerpbestemmingsplannen. Daarbij zijn alle projectleiders van de diverse projecten aanwezig om vragen te beantwoorden.

Deze avond wordt georganiseerd door de gemeente Oss en zal worden gehouden in Vidi Reo. Inloop vanaf 19.15 uur. De avond wordt om 19.30 uur geopend en zal duren tot 21.00 uur.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Stel dan u vragen aan de desbetreffende
projectleider.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Oss
• Jantine Smulders projectleider Vidi Reo Hoornwerk nieuw.vidireo@oss.nl
• Anne Zaadnoordijk projectleider Stationskwartier StationskwartierRavenstein@oss.nl
• Bertus Krooder projectleider Het Hooghuis Ravenstein HooghuisRavenstein@oss.nl