UITSLAG KLEURWEDSTRIJD FOOD & CRAFTS MARKT

Op 18 november was de uitreiking van de kleurwedstrijd van de Food & Crafts markt van Molen de Nijverheid in Ravenstein. De winnende kleurplaten zijn van Celia, Jippe, Stijn, Kira, Elke en Anouk . Om 15.00 uur werden de kinderen welkom geheten door Wil Princen en Jacqueline van der Waarden. Daarna was het tijd voor ranja en het versieren van een eierkoek, die nadien werd opgegeten. Vanwege de spanning en de volle buikjes, waren de eierkoeken voor sommige kinderen niet iets te groot. Rond de klok van 15.45 uur kreeg een ieder zijn cadeautje. Blij en vrolijk gingen de kinderen rond 16.00 uur weer naar huis. Wil en Jacqueline vonden het een heel gezellig uurtje, met vrolijke kinderen in de molen.

Wij danken verder alle kinderen voor het inleveren van de kleurplaten.

Voor de foto’s klikt u hier