STICHTING “SCHOUDERS ONDER RAVENSTEIN” ONTFERMT ZICH OVER DE KERMIS IN RAVENSTEIN

De afgelopen maanden is er in Ravenstein een werkgroep opgestart om de haalbaarheid van een kermis in Ravenstein te onderzoeken. Vanuit de werkgroep was men het er vrij snel over eens dat een dergelijk evenement niet mag ontbreken in Ravenstein. En dus werden de schouders onder Ravenstein gezet om het te gaan realiseren.

Na een aantal maanden van brainstormen en inventariseren kunnen we jullie vol trots melden dat woensdagochtend 25 september de handtekeningen zijn gezet en dat de stichtingsakte is getekend. Dat betekent dat de kersverse stichting “Schouders onder Ravenstein” een feit is en dat zij zich gaan ontfermen over de kermis in Ravenstein, welke plaats zal vinden in het Hemelvaartsweekend van 2020 (21 t/m 24 mei 2020).

Met alleen het formeren van een stichting zijn we er nog niet. Ook willen we graag de naam van het evenement met jullie delen. Vanaf heden zal het in Ravensein gaan over “de Ravensteinse dagen”, als we het hebben over de kermis. Het slogan van “de Ravensteinse dagen”  is dan ook: Dorpsfeesten in de stad!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook en Instagram (Kermis2.0.2.0). We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op de Ravensteinse dagen, want het dorpsfeest in de stad wil je toch niet missen?!