Heb jij een goed idee voor  toerisme en recreatie in Oss en omgeving? Laat het weten aan  het platform Vrijetijd Oss. Voor een goed plan heeft het platform direct budget beschikbaar.

Waar moet je plan aan voldoen?
Platform Vrijetijd Oss moedigt samenwerking aan tussen ondernemers en organisaties voor recreatie en toerisme in de gemeente Oss. Belangrijkste doel van het platform: recreanten en toeristen verleiden om hun vrije tijd in Oss en omgeving door te brengen. In 2017 en 2018 verdeelt het platform elk jaar een budget van € 80.000 voor goede ideeën. Het platform beoordeelt de plannen. Een plan is geschikt als:

  • het past in één van de thema’s van het platform: gezond, culinair, cultureel of erfgoed/geschiedenis.
  • je samenwerkt met andere ondernemers of organisaties;
  • er, naast het budget van het platform, ook ‘eigen’ geld voor je plan is;
  • het iets nieuws toevoegt aan recreatie en toerisme in de gemeente Oss.

Hoe meld je een idee aan?
Wil je een idee aanmelden, vul dan het formulier in op www.oss.nl/platformvrijetijd. Heb je het formulier ingevuld, mail het dan aan platformvrijetijd@oss.nl.

Wie zit er in het Platform Vrijetijd Oss?
Het platform Vrijetijd Oss bestaat sinds juli 2017. Tom van Leeuwen (Maashorst Betrokken ondernemers) , Harry Peters (Arboretum Geffen), Carlette Roeland (Bierbrouwerij Oijen), Wilma van Dijk (De Maashorst), Carmen Willems (gemeente Oss) zitten in het bestuur. Jurriën van der Veer (Maasmeanders) is voorzitter van het platform. Het platform heeft ook twee werkgroepen. Een werkgroep met  Osse ondernemers gaat aan de slag om de informatievoorziening over recreatie en toerisme in Oss te verbeteren.  De andere groep werkt aan ontmoeten en samenwerking tussen ondernemers en organisaties voor recreatie en toerisme in Oss.

Meer weten? Kijk op www.oss.nl/platformvrijetijd.