Wilt u een buurtactiviteit organiseren, heeft u een toernooi van uw sportvereniging, wilt u een wijkschouw organiseren, meedoen aan de nationale burendag, de straatspeeldag of een andere activiteit voor de leefbaarheid in uw wijk, dan kunt u via de Dorpsraad diverse materialen lenen.

Wij hebben voor u te leen:
* 3 kisten, waaronder 1 picknick kist en 2 kisten met buitenspelmaterialen,
* verkeersmaatjes voor de verkeersveiligheid,
* een grote partytent van 8×4.

Deze materialen kunt u reserveren via het secretariaat van de Dorpsraad,
t.a.v. Jacqueline via jacqueline@dorpsraadravenstein.nl

Voorwaarden:
* Per straatfeest of buurtfeest kunt u beschikken over 1 partytent, 3 kisten en 4 verkeersmaatjes
* Wij adviseren u een verzekering af te sluiten, mocht er iets gebeuren met de partytent of de kisten.

De schade kan dan altijd verhaalt worden op uw verzekering. Mocht u geen (evenementen) verzekering afsluiten, dan komen de kosten van schade voor uw eigen rekening.

Wij gaan er vanuit dat u zorgvuldig omgaat met de geleende materialen.
Voor meerdere informatie en de inhoud van de kisten kunt u hier klikken.

Via onderstaande verenigingen/stichtingen kunt u ook materialen lenen tegen de voorwaarden van deze verenigingen/stichtingen. Neemt u hiervoor contact op met een van de onderstaande mailadressen.

Baxenbosbattle: baxenbosbattle@hotmail.nl
*(materiaal voor) zwembad